Φωτιά Αχαΐα / Aydrioqzriv9om - Την ίδια στιγμή, εκκενώθηκαν προληπτικά οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες και ζήρια, ενώ, σύμφωνα με νεότερες εξελίξεις εκκενώνεται και ο οικισμός λόγγος με τη φωτιά να προσεγγίζει την.

Φωτιά Αχαΐα / Aydrioqzriv9om - Την ίδια στιγμή, εκκενώθηκαν προληπτικά οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες και ζήρια, ενώ, σύμφωνα με νεότερες εξελίξεις εκκενώνεται και ο οικισμός λόγγος με τη φωτιά να προσεγγίζει την.. Την ίδια στιγμή, εκκενώθηκαν προληπτικά οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες και ζήρια, ενώ, σύμφωνα με νεότερες εξελίξεις εκκενώνεται και ο οικισμός λόγγος με τη φωτιά να προσεγγίζει την. Εχουν δοθεί εντολές εκκένωσης τεσσάρων οικισμών καθώς οι φλόγες φτάνουν στα πρώτα σπίτια στις καμάρες. Δύσκολες ώρες περνάει η ευρύτερη περιοχή της αιγιαλείας, που από τις 26 ιουλίου βάλλεται από αλλεπάλληλες πυρκαγιές, με τις τελευταίες εστίες που ξέσπασαν το. Εκτός ελέγχου η φωτιά στην αχαΐα. Οι πρόσφατες εξελίξεις «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς.

«κάηκαν τουλάχιστον 20 με 30 σπίτια στη ζήρια» «η φωτιά καίει προς την πάτρα, αλλά και προς το αίγιο, ενώ η εθνική οδός είναι κλειστή» Κοινωνία σε επιφυλακή έχουν τεθεί δύο νοσοκομεία και το εκαβ, λόγω της μεγάλης φωτιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στη ζήρια. Σε επιφυλακή δύο νοσοκομεία και το εκαβ. Μεγάλη είναι η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή της δροσιάς αχαϊας, στον ερύμανθο. 29.07.21 , 07:51 φωτιά αχαΐα:

2dsqytg8ik04sm
2dsqytg8ik04sm from media.enikos.gr
Την ίδια στιγμή, εκκενώθηκαν προληπτικά οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες και ζήρια, ενώ, σύμφωνα με νεότερες εξελίξεις εκκενώνεται και ο οικισμός λόγγος με τη φωτιά να προσεγγίζει την. Μεγάλη είναι η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή της δροσιάς αχαϊας, στον ερύμανθο. 29.07.21 , 07:51 φωτιά αχαΐα: Εχουν δοθεί εντολές εκκένωσης τεσσάρων οικισμών καθώς οι φλόγες φτάνουν στα πρώτα σπίτια στις καμάρες. Μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας για εκκένωση του οικισμού λόγγου αχαΐας. Εκτός ελέγχου η φωτιά στην αχαΐα. Στην κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 95 πυροσβέστες. Κοινωνία σε επιφυλακή έχουν τεθεί δύο νοσοκομεία και το εκαβ, λόγω της μεγάλης φωτιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στη ζήρια.

Κοινωνία μαίνεται ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στην.

Μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας σε όσους πολίτες βρίσκονται στους οικισμούς ζήρια, καμάρες, λαμπίρι. Δύσκολες ώρες περνάει η ευρύτερη περιοχή της αιγιαλείας, που από τις 26 ιουλίου βάλλεται από αλλεπάλληλες πυρκαγιές, με τις τελευταίες εστίες που ξέσπασαν το. «κάηκαν τουλάχιστον 20 με 30 σπίτια στη ζήρια» «η φωτιά καίει προς την πάτρα, αλλά και προς το αίγιο, ενώ η εθνική οδός είναι κλειστή» Την ίδια στιγμή, εκκενώθηκαν προληπτικά οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες και ζήρια, ενώ, σύμφωνα με νεότερες εξελίξεις εκκενώνεται και ο οικισμός λόγγος με τη φωτιά να προσεγγίζει την. Με το πρώτο φως ξεκίνησαν και οι ρίψεις από τα εναέρια μέσα στο μέτωπο. Εχουν δοθεί εντολές εκκένωσης τεσσάρων οικισμών καθώς οι φλόγες φτάνουν στα πρώτα σπίτια στις καμάρες. Οι πρόσφατες εξελίξεις «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς. Εκτός ελέγχου η φωτιά στην αχαΐα. Μεγάλη είναι η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή της δροσιάς αχαϊας, στον ερύμανθο. «η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη» δύο από τους προέδρους τοπικών κοινοτήτων του δήμου αιγιαλείας που επλήγησαν από την σημερινή φωτιά, ο πρόεδρος της ζήριας και του οικισμού λαμπίρι, βασίλης. Κοινωνία σε επιφυλακή έχουν τεθεί δύο νοσοκομεία και το εκαβ, λόγω της μεγάλης φωτιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στη ζήρια. 29.07.21 , 07:51 φωτιά αχαΐα: Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου, σε δασική έκταση κοντά στη ζήρεια αχαΐας.

Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου, σε δασική έκταση κοντά στη ζήρεια αχαΐας. Μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας για εκκένωση του οικισμού λόγγου αχαΐας. Εκτός ελέγχου η φωτιά στην αχαΐα. Μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας σε όσους πολίτες βρίσκονται στους οικισμούς ζήρια, καμάρες, λαμπίρι. Με το πρώτο φως ξεκίνησαν και οι ρίψεις από τα εναέρια μέσα στο μέτωπο.

Zfu5u Vw73vytm
Zfu5u Vw73vytm from media.lawandorder.gr
Στην κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 95 πυροσβέστες. «κάηκαν τουλάχιστον 20 με 30 σπίτια στη ζήρια» «η φωτιά καίει προς την πάτρα, αλλά και προς το αίγιο, ενώ η εθνική οδός είναι κλειστή» Δύσκολες ώρες περνάει η ευρύτερη περιοχή της αιγιαλείας, που από τις 26 ιουλίου βάλλεται από αλλεπάλληλες πυρκαγιές, με τις τελευταίες εστίες που ξέσπασαν το. «η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη» δύο από τους προέδρους τοπικών κοινοτήτων του δήμου αιγιαλείας που επλήγησαν από την σημερινή φωτιά, ο πρόεδρος της ζήριας και του οικισμού λαμπίρι, βασίλης. Σε επιφυλακή δύο νοσοκομεία και το εκαβ. Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου, σε δασική έκταση κοντά στη ζήρεια αχαΐας. Μεγάλη είναι η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή της δροσιάς αχαϊας, στον ερύμανθο. Εκτός ελέγχου η φωτιά στην αχαΐα.

Οι πρόσφατες εξελίξεις «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς.

Εκτός ελέγχου η φωτιά στην αχαΐα. Σε επιφυλακή δύο νοσοκομεία και το εκαβ. Μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας σε όσους πολίτες βρίσκονται στους οικισμούς ζήρια, καμάρες, λαμπίρι. Δύσκολες ώρες περνάει η ευρύτερη περιοχή της αιγιαλείας, που από τις 26 ιουλίου βάλλεται από αλλεπάλληλες πυρκαγιές, με τις τελευταίες εστίες που ξέσπασαν το. Με το πρώτο φως ξεκίνησαν και οι ρίψεις από τα εναέρια μέσα στο μέτωπο. «κάηκαν τουλάχιστον 20 με 30 σπίτια στη ζήρια» «η φωτιά καίει προς την πάτρα, αλλά και προς το αίγιο, ενώ η εθνική οδός είναι κλειστή» Κοινωνία μαίνεται ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στην. Εχουν δοθεί εντολές εκκένωσης τεσσάρων οικισμών καθώς οι φλόγες φτάνουν στα πρώτα σπίτια στις καμάρες. Μεγάλη είναι η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή της δροσιάς αχαϊας, στον ερύμανθο. Την ίδια στιγμή, εκκενώθηκαν προληπτικά οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες και ζήρια, ενώ, σύμφωνα με νεότερες εξελίξεις εκκενώνεται και ο οικισμός λόγγος με τη φωτιά να προσεγγίζει την. Μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας για εκκένωση του οικισμού λόγγου αχαΐας. Οι πρόσφατες εξελίξεις «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς. Κοινωνία σε επιφυλακή έχουν τεθεί δύο νοσοκομεία και το εκαβ, λόγω της μεγάλης φωτιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στη ζήρια.

Μεγάλη είναι η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή της δροσιάς αχαϊας, στον ερύμανθο. Οι πρόσφατες εξελίξεις «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς. Κοινωνία μαίνεται ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στην. Υπάρχουν αναφορές για καμένα σπίτια. Κοινωνία σε επιφυλακή έχουν τεθεί δύο νοσοκομεία και το εκαβ, λόγω της μεγάλης φωτιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στη ζήρια.

8wnbf283psjjam
8wnbf283psjjam from www.zougla.gr
Μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας σε όσους πολίτες βρίσκονται στους οικισμούς ζήρια, καμάρες, λαμπίρι. Υπάρχουν αναφορές για καμένα σπίτια. Κοινωνία μαίνεται ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στην. Σε επιφυλακή δύο νοσοκομεία και το εκαβ. Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου, σε δασική έκταση κοντά στη ζήρεια αχαΐας. Μεγάλη είναι η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή της δροσιάς αχαϊας, στον ερύμανθο. «κάηκαν τουλάχιστον 20 με 30 σπίτια στη ζήρια» «η φωτιά καίει προς την πάτρα, αλλά και προς το αίγιο, ενώ η εθνική οδός είναι κλειστή» Στην κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 95 πυροσβέστες.

«η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη» δύο από τους προέδρους τοπικών κοινοτήτων του δήμου αιγιαλείας που επλήγησαν από την σημερινή φωτιά, ο πρόεδρος της ζήριας και του οικισμού λαμπίρι, βασίλης.

Κοινωνία σε επιφυλακή έχουν τεθεί δύο νοσοκομεία και το εκαβ, λόγω της μεγάλης φωτιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στη ζήρια. Στην κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 95 πυροσβέστες. 29.07.21 , 07:51 φωτιά αχαΐα: Υπάρχουν αναφορές για καμένα σπίτια. Οι πρόσφατες εξελίξεις «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς. Μεγάλη είναι η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή της δροσιάς αχαϊας, στον ερύμανθο. Εχουν δοθεί εντολές εκκένωσης τεσσάρων οικισμών καθώς οι φλόγες φτάνουν στα πρώτα σπίτια στις καμάρες. Την ίδια στιγμή, εκκενώθηκαν προληπτικά οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες και ζήρια, ενώ, σύμφωνα με νεότερες εξελίξεις εκκενώνεται και ο οικισμός λόγγος με τη φωτιά να προσεγγίζει την. Με το πρώτο φως ξεκίνησαν και οι ρίψεις από τα εναέρια μέσα στο μέτωπο. «η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη» δύο από τους προέδρους τοπικών κοινοτήτων του δήμου αιγιαλείας που επλήγησαν από την σημερινή φωτιά, ο πρόεδρος της ζήριας και του οικισμού λαμπίρι, βασίλης. Μήνυμα μέσω του 112 έστειλε η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας σε όσους πολίτες βρίσκονται στους οικισμούς ζήρια, καμάρες, λαμπίρι. Κοινωνία μαίνεται ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στην. «κάηκαν τουλάχιστον 20 με 30 σπίτια στη ζήρια» «η φωτιά καίει προς την πάτρα, αλλά και προς το αίγιο, ενώ η εθνική οδός είναι κλειστή»